TEKNISK SÄLJARE

SensorGruppen med mer än 20 år i branschen har lång erfarenhet av automatisering inom svensk industri. Vi marknadsför och supportar statisk elektricitet, nivågivare, nivåmätning, PLC med HMI, personsäkerhet, fotoceller, samt en mängd olika sensorer.

Är du en tekniskt intresserad, händig och drivande person?

Till vårt huvudkontor i Limhamn och i Mellansverige via hemmakontor i området kring Örebrotrakten söker vi nu en tekniskt intresserad industrisäljare på vardera plats.

 

Bakgrund.

Vi söker någon med teknisk utbildning och är i åldern 24 till 45 år. Dina språkkunskaper är avgörande för ett gott resultat. Det krävs att du talar flytande Svenska samt har goda kunskaper i Engelska samt att du innehar B körkort.
Du behöver ha kunskaper i Microsoft Outlook, Word och Excel.
Har du erfarenhet av PLC-programmering är det meriterande. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet. Du måste gilla att boka besök via telefon och skapa kundrelationer med täta telefonsamtal. Jobbet går ut på att skapa kundrelationer som kräver tekniskt kunnande. Har du jobbat med kundsupport eller är en tekniskt lagd industrielektriker som kan tänka dig ta steget mot teknisk försäljning kan detta vara ett bra tillfälle. Din viktigaste egenskap bör vara intresset för ditt jobb visa ett stort intresse för nya utmaningar. Vi ser ogärna att du har andra jobbrelaterade engagemang.

 

Arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med en personlig distriktsindelad budget där du har en fast lön och en provisionsinriktad resultatinriktad del. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta uppföljning och bearbetning av ett etablerat kundregister men även av bearbetning av sälj leads via telefon och personliga kundbesök. Att ska gilla prata i telefon och kunna boka dina egna kundbesök samt vara serviceinriktad för att kunna hjälpa kunder med enklare inställningsfunktioner av tekniska produkter, med hjälp av tekniska manualer på engelska. uppgifter som att skriva offerter göra kalkyler och lära dig sköta orderhantering. Ibland behöver du även vara behjälplig med logistik vid behov.

Du kommer att jobba med ett stort utbud av intressanta produkter av bästa kvalité så som PLC, Nivåmätning och Statisk elektricitet. Att ha förmåga att kunna diskutera fram den bästa tekniska lösningen som leder till ett problemfritt säljresultat för dig och din kund blir vardag för dig. För att detta ska vara möjligt, måste du ha ett stort tekniskt intresse, för att du ska lyckas med detta. Vi erbjuder vi dig utbildning av vårt produktutbud, för att du ska få de allra bästa förutsättningar att lyckas och trivas med ditt arbete.

Med rätt inställning, så finner du här ett mycket intressant och allsidigt jobb. Du kommer att få många utmaningar och möjligheter att träffa och lära känna många människor.

Tycker du det låter intressant?
Ta en titt på vår hemsida: www.sensorgruppen.se

Skicka in ditt CV och personliga brev till: goran.sjonell@sensorgruppen.se
Märk rubriken med ” TEKNISK SÄLJARE”

Kontaktperson Göran Sjönell 070-8893595

Kontakta oss