LEDIGT JOBB SOM TEKNISK SÄLJARE

Vi har ett ledigt jobb som teknisk säljare!

SensorGruppen med mer än 20 år i branschen har lång erfarenhet av automatisering inom svensk industri. Vi marknadsför och supportar statisk elektricitet, nivågivare, nivåmätning, PLC med HMI, personsäkerhet, fotoceller, samt en mängd olika sensorer.

Är du en tekniskt intresserad, händig och målinriktad person?
Till vår filial i Nässjö söker vi nu en tekniskt intresserad säljare.

Bakgrund.
Vi söker dig som har gymnasial teknisk utbildning och är i åldern 25 till 35 år.
Har du några års erfarenhet inom teknisk försäljning, ett tekniskt intresse inom IT data eller PLC är det meriterande. Dina språkkunskaper är avgörande för ett gott resultat. Det krävs att du talar flytande svenska, kan uttrycka dig väl i både skrift och tal samt har goda kunskaper i Engelska och innehar B körkort.
Det är även meriterande om du har kunskaper i Microsoft Outlook, Word och Excel.
Jobbet kräver tekniskt intresse. Har du kunskaper och intresse av Data, PLC-programmering samt säljerfarenhet är det meriterande. Du bör gilla att prata i telefon och möta människor för att skapa kundrelationer, genom säljsamtal och täta telefonkontakter och kundbesök.
Har du jobbat med kundsupport eller är en tekniskt lagd person som kan tänka dig jobba med teknisk försäljning kan detta vara ett bra tillfälle. Din viktigaste egenskap bör vara intresset för ditt jobb visa ett stort intresse för nya utmaningar. Vi ser ogärna att du har andra jobbrelaterade engagemang.

Arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta med många skiftande arbetsuppgifter. Teknisk försäljning, kundsupport samt täta kundbesök med budgetansvar inom region ÖST o VÄST tillsammans med befintliga säljare samt ordermottagning, kundsupport och liknande per telefon. Prata i telefon och boka kundbesök samt vara serviceinriktad för att kunna hjälpa kunder med enklare intrimningsfunktioner Uppföljning av utskick, mässor, kundlistor och kundbesöksbokning samt att besvara inkommande telefonsamtal och utföra orderregistrering, offertskrivning, prisförfrågningar, leveransbevakningar mässplanering mm. Men även ha uppgifter som att skriva offerter göra kalkyler och lära dig sköta orderhantering.
Du har en fast lön med möjlighet att påverka din lön genom en provisionsinriktad del.

Utveckling
Låter det svårt? Ingen fara om du har viljan har vi kunskaperna.
Du kommer att få anpassad produktutbildning av de produkter du kommer att jobba med och jobba med ett stort utbud av intressanta tekniska produkter av bästa kvalité så som PLC, Nivåmätning och Statisk elektricitet samt bygga upp en förmåga att kunna diskutera fram den bästa tekniska lösningen som leder till ett problemfritt säljresultat för dig och din kund. För att detta ska vara möjligt måste du ha ett stort tekniskt intresse, för att lyckas.
Vi erbjuder vi dig utbildning av vårt produktutbud, för att du ska få de allra bästa förutsättningar att lyckas och trivas med ditt arbete.
Med rätt inställning, så finner du här ett mycket intressant och allsidigt jobb. Du kommer att få många utmaningar och möjligheter att träffa och lära känna många människor.

Tycker du det låter intressant?
Ta en titt på vår hemsida: www.sensorgruppen.se
Skicka in ditt CV och personliga brev samt löneanspråk till:

Mailto:goran.sjonell@sensorgruppen.se

Märk rubriken med ”TEKNIK SÄLJARE NÄSSJÖ”
Kontaktperson Göran Sjönell 070-8893595

Kontakta oss